Diensten

Tuinontwerp

Voor het aanleggen of renoveren van een tuin is een ontwerp nodig. Om tot een goed tuinontwerp te komen is het belangrijk om uw wensen en ideeën in kaart te hebben.

Bij het ontwerpen van uw tuin horen we graag wat u mooi en belangrijk vindt. Hoe meer informatie we van u krijgen, hoe beter we het ontwerp aan kunnen sluiten bij uw wensen.

Houdt u van een landelijke tuin of juist een moderne tuin? Wenst u een tuin die veel of juist weinig onderhoud vraagt? Wij vinden het belangrijk u te betrekken in het ontwerp van uw tuin. Naast beplanting kunnen een vijver, pergola, vlonder of bijvoorbeeld blokhut onderdeel vormen van uw tuinontwerp.

Tuinaanleg

Het in kaart brengen van een mooi en duidelijk ontwerp is de basis van een goed aangelegde tuin.

Het aanleg kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Door het gebruik van duurzame materialen is de kwaliteit zo dat u jarenlang van uw tuin kunt genieten.

Het aanleggen van een tuin brengt vaak een hoop rompslomp met zich mee. Om dit in goede banen te leiden verzorgen wij alle werkzaamheden, eventueel in samenwerking met partners.

Wij verzorgen alles om uw tuin helemaal compleet te maken en af te leveren zoals besproken is.

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud is nodig om uw tuin te houden zoals hij bedoeld is. Door regelmatig onderhoud ziet uw tuin er ieder seizoen verzorgt uit en halen we het beste uit uw planten naar boven.

U kiest zelf wanneer u een kleine of grote onderhoudsbeurt uit wilt laten voeren.

Ook kunt u ervoor kiezen dat uw tuin periodiek bijvoorbeeld 1 x per maand wordt onderhouden.
Kortom alles is bespreekbaar.

Recente reacties
  Archief
  Categorieën
  • Geen categorieën
  Categories
  • Geen categorieën
  Latest Posts

  You can customize right click feature from Customizer panel. If you want you can turn off this feature.

  You can enter a text or shortcode here.